Добредојдовте

Со 10-годишна традиција, познати по
доброто вино и несекојдневната -
италијанска кујна збогатена со
крушевски специјалитети, пред Вас е
неповторливо гурманско искуство....

ЛИЧНА КАРТА

Број на седишта (внатре): 40

Број на седишта (надвор): 60  

Број на пушачи: 15  

Број на непушачи: 25  

Начини на плаќање: Visa, Master Card, Maestro  

Вид на музика: Интернационална, Староградска 

Јазици на услуга: Англиски, Влашки 

Дата на отворање на ресторанот: 21.11.1997 

Локација на ресторанот: Илинденска б.б.

Работно време: 08:00-24:00/ 08:00-01:00  

Повеќе...

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Крушевска пита

Pic 3

Единствено гурманско доживување со оригинално подготвена домашна Крушевска пита. Доаѓа во повеќе варијанти...

Повеќе...

Крушевско грне

Најдоброто Крушевско грне во градот. Направено од најубавите крушевски сирења со додаток на печурки, шунка и јајце. Се подготвува во земјено грне...

Повеќе...

 

Домашно вино “Скар„

Pic 4

Црвено вино од сортата Вранец, од Тиквешкиот регион, избрано од приватни винарии...

Повеќе...

ГАЛЕРИЈА